Güveçte Etli Kuru Fasulye


Malzemeler:
Kuru fasulye
Kuşbaşı et
Kuru soğan
Yeşil biber
tuz,k.biber
salça

Fasulyenizi akşamdan ıslayın.Geniş bir kapta fasulyeleri,minik doğranmış soğan ve biberlerinizi,etinizi,salçanızı, tuz ve baharatlarınızı katarak karıştırın.Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip fırında etler ağızda dağılacak kıvama gelene kadar pişiriniz.Ben güvecimi taş fırına gönderdim.Taş fırında odun ateşinde lezzeti bir başka oluyor.Dilerseniz evdede olur tabii ama pişirme süreniz çok daha uzun olur o zaman.Yanınada sıcacık bir şehriyeli pilav ile tamamdır:)))
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: