Malzemeler:
1 orta boy karnıbahar
1 sucuk
1/2 kg rendelenmiş kaşar
1 pk krema
Yapılışı:
Karnıbaharı yapraklarından ayırıp ayıklayalım.Biraz suda bekleterek yıkayalım.Bir tencerede üzerini geçecek su ile haşlayalım.Haşlanmış karnıbaharları dilimlediğimiz sucukları ve rendelediğimiz(çok azı ayrılacak üzeri için) kaşarları bir kapta karıştıralım.Üzerine 1 yada 2 paket kremamızı ilave edip tekrar karıştıralım.Yağlanmış borcama (çukur bir fırın tepsiside olur) karışımı dökelim.Üzerini önceden ayırdığımız rendelenmiş kaşar yada varsa elimizde dilimlenmiş kaşar ile süsleyelim ve fırına verelim.Üzeri kızarınca fırından alalım ve dilimleyerek servis yapalım.
2 yorum:
incim hayırlı olsun blogun herşey çok güzel cnm arkadaşım
sağol Meloşum teşekkürler:)
Yorum Gönder