Malzemeler:
1 kg brüksel lahanası
250 gr kuşbaşı et
1 yemek kaş.salça
1 yem.kaş.sıvıyağ
1 kuru soğan
nane,kekik,k.biber
tuz
maydanoz
sıcak su
Yapılışı:
Etleri tencerede1 yemek kaş.sıvıyağıda ekleyip kendi suyunda iyice kavurun.Başka bir tencerede lahanalarınızı haşlayın.Etlerin üzerine kıyılmış kuru soşanı ardından salçayıda ekleyip kavurmaya devam edin.Üzerine haşladığınız lahanaları ekleyin ve üzerini kapatacak kadar sıcak su katın.Kaynayınca kısık ateşte 10,15 dk pişirin.Tuzunu ve baharatlarını ekleyip ocağın altını kapatın.Kıyılmış maydanoz ile süsleyin ve servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder