Malzemeler:
patates
domates salçası
biber salçası
sıvıyağ çok az
su
tuz
Köfte için;
1 kg. kıyma
1 rendelenmiş soğan
1 yumurta
bayat ekmek içi
tuz,
karabiber
Yapılışı:
Köfte için olan malzemeler iyice yoğrulup köfteler yapılır. Patatesler doğrandıktan sonra fırın tepsisine ya da borcama bir köfte bir patates olacak şekilde dizilir. Tuz, karabiber,biber salçası ve domates salçası yağ su ile karıştırılıp yemeğin üzerine dökülür. 150-200 derecelik fırında patatesler yumuşayana kadar pişirilir
Köfte için olan malzemeler iyice yoğrulup köfteler yapılır. Patatesler doğrandıktan sonra fırın tepsisine ya da borcama bir köfte bir patates olacak şekilde dizilir. Tuz, karabiber,biber salçası ve domates salçası yağ su ile karıştırılıp yemeğin üzerine dökülür. 150-200 derecelik fırında patatesler yumuşayana kadar pişirilir
0 yorum:
Yorum Gönder